Här finner Du lite information om våra andra produkter som med fördel kan kombineras med mineraltillskottet Steel Joint. Du kan även ladda ner dessa på länken för ”nedladdning”.

Evita

E vitamin, ett bra komplement till vårt mineraltillskott som inte innehåller E vitamin. Högpresterande hästar och dräktiga ston har ett extra behov av vitamin E i fodergivan.


EvitaSel

E vitamin som även innehåller selen. Denna produkt väljer Du när innehållsförteckningen på Din hästs kraftfoder visar att selen inte är tillsatt. Ges med fördel till högpresterande hästar, dräktiga ston och till övriga hästar där selen inte är tillsatt.


Glumaxine

Glukosamin är naturligt förekommande i brosk och senor. Dess främsta funktion är att bygga upp och skydda brosk. Studier indikerar att glukosamin har en positiv inverkan på broskets ämnesomsättning och hämmar dess nedbrytning. Denna produkt rekommenderas till tävlingshästar som är ”lite slitna och till äldre” hästar för att hålla dom i ”trim”.


Atletix Horse

Ett nytt naturligt fodertillskott med medicinalväxten Butea Superba som har används av människan i århundrade i syfte att öka vitalitet och ork. Nu testat på häst med samma gynnsamma effekt som på människor, ökad energi och snabbare återhämtning!

Atletix Horse ges med fördel till högpresterande hästar såsom galopp, trav, fältävlan, distans och hopphästar. Dopingtestat och registrerat hos jordbruksverket. Läs mer om produkten under länken Ladda ner/Atletix Horse.

Välj produkter från Steel Joint Du med!